Tolu lelei tulaga tulaga mamanu i fafo atu i le 2021!

                                         Usher - Le nofo a Las Vegas
O le lauiloa Amerika pese Arthur Boy avea ma malo-i-nofo i le Colosseum i Caesars Palace i Las Vegas i le 2021, aumaia matagofie faʻafiafiaga i le aofia. E mafai ona fai mai na ia tuua lona lava i le Colosseum o Caesars Palace i Las Vegas. Le faʻailoga o le faʻaleaogaina!
1

O le atoa faʻatinoga mafai ona fai mai o se epic otometi faatinoga. FragmentNine, i le avea ai o se kamupani fai ata, fausiaina se loloto immersive faatino mo ia e toe iloilo lana 25-tausaga galuega.

Ina ua o mai le aofia, na ona mafai ona latou vaʻaia le tulaga natia e se pupuni enaena mumu. Mai lava i le amataga, Arthur sa fausiaina se lagona o le lilo ma sauniuni mo le isi faʻafiafiaga.

O le au faʻatulagaina na fausiaina le tele o ituaiga eseese o talaʻaga mo lenei faʻafiafiaga, e aofia ai Broadway, opera, konaseti, televise, ituaiga ma isi.

I luga o le tulaga, o se lapoʻa pupuni avea ma taulaʻiga. Ina ia mafai ona faʻafetaui nei lau, 12 TAIT otometi vitio ma moli moli ua fuafuaina foi e avatu ai i le tulaga se lagona o le loloto.

2

I le faʻaopopoga i le faʻatulagaina tulaga tulaga, tele props ua fuafuaina foi, pei o se lua-foga vaaiga, lea o le a tuleia i le ogatotonu o le tulaga i le taimi o se faʻapitoa faʻatinoga.

3

I le faʻaopopoga i le faʻatulagaina tulaga tulaga, tele props ua fuafuaina foi, pei o se lua-foga vaaiga, lea o le a tuleia i le ogatotonu o le tulaga i le taimi o se faʻapitoa faʻatinoga.

4
5

I se vaega na tuʻuina atu i ona aʻa o Atlanta, o King Arthur ma ana ausiva na latou ofuina faʻaseʻe solo seevae faʻasolosolo, ma liua le tulaga tele o Colosseum i totonu o se aisa tele, o se mea lelei foʻi lea.

6
12
11
7
                LUGA O LE LUGA Sopot Faʻafiafiaga 2021
Ole faʻafiafiaga musika sili lea ona matagofie i Polani, ma o se tasi o pese taʻutaʻua lauiloa ma faʻatalia ile poloaʻiga.
O lenei tausaga o le Top of the Top Sopot Music Festival na amata ia Aukuso 17, faatasi ai ma le tolu-aso musika tafaoga, faatasi ai ma le 50 o fetu Polani sili lauiloa musika na faia i le Forest Opera.

I le aso lona tolu o le Top of the Top Sopot Music Festival, o se faʻapitoa gaioiga-Anniversary Concert-TVN24 na faʻamanatuina lona 20 tausaga.

O lenei tausaga o loʻo puleaina e vaʻaiga vaʻaia, e foliga pei o se mata tioata ma e matagofie ona piʻo i luga. O le ata o moli ma le pupuni e i luga ma lalo, ma o le lapoʻa tele e faʻatumuina i laina valivali LED ma moli meafaigaluega.

13
14
16
15
16
                            Lulu Lau Tupe Faia Taamilosaga Taamilo
Lenei tausaga, BLACK CROWES faʻalauiloa lona toe foʻi mai i le papa galuega ma amata lana malaga i le taumafanafana i Shake Your Money Maker.
20210824115713

O le tafaoga tafaoga na filifilia le sitaili o le Juke Joint i le 70 e faʻaalia ai le matagofie o le maimoaga.

E i ai VIP siʻi i itu uma o le tulaga mo tagata faʻafiafia e latalata i le faʻaili i taimi o faʻafiafiaga. I lalo ole VIP, e faʻatino ai e le aufaigaluega a latou faʻataʻitaʻiga.

18

O le tulaga na faia e le TAIT, o le na fausiaina se siʻitia i luga tulaga faʻatinoina mo le faʻaili. I le itu taumatau o le tulaga o se atoatoa faʻaaoga pa. I le itu tauagavale o le tulaga o loʻo i ai le vaega o le "Juke Joint", lea e faʻafiafia ai le au pepese faaleoleo, ma faʻatulagaina ai ni tamaʻi sima se lua i le ogatotonu o le tulaga. I le ogatotonu o le tulaga o se tuai jukebox, toe fausiaina ma tu masani moli TAITAIINA, faʻaauau le autu o Juke Soʻofaʻatasi. O pupuni o pupuni i tua o loʻo faʻaalia mai ai piliki, faʻailoga ma fale, faʻapea o le au maimoa foliga mai o latou savavali ile ala tele.

19
20
21
22

Lenei tafaoga maimoa faʻapitoa faʻapitoa gaosia se faaputuga o moli faʻapitoa e teuteuina ai le tulaga, lea e foliga sili atu i le laina ma le Juke Joint style.

23

Taimi Post: Aukuso-24-2021